Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/musicplace.nl/public_html/includes/function.php on line 180

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/musicplace.nl/public_html/includes/function.php on line 180
Muziek van Bach kopen? | Musicplace
Bachmuziekshop.nl

Bachmuziekshop.nl

Bachmuziekshop.nl is een bijzondere muziekwinkel, speciaal voor diegenen die op zoek zijn naar muziek van Bach. Je kunt er alles van Bach vinden, waaronder klavecimbelmuziek, cantates en orgelwerken. Ook Bach's passiemuziek kun je er aanschaffen. Daarnaast zijn er mooie opnamen en vertolkingen van Bach te vinden. Bachmuziekshop.nl is zeer specialistisch maar heeft toch een uitgebreid assortiment. Het enorme aanbod van Johannes Sebastian Bach is er te vinden, in goede opnamekwaliteit en goed uitgevoerd.

Over Bachmuziekshop.nl

Bachmuziekshop.nl staat voor meer dan alleen Bach muziek. De webwinkel is innovatief op het gebied van communicatie en klantenservice. De klanten kunnen vragen stellen via een live chat service en via social media. Klanten worden direct te woord gestaan over de diensten van de shop, de muziek van Bach of over de overige producten. Daarnaast is de webshop zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt er direct vinden wat je zoekt en de shop staat open voor suggesties.

Liefde voor Bach

De makers van Bachmuziekshop.nl beweren zelf grote liefhebbers van Bach muziek te zijn. Ze vinden het contrapunt, de complexiteit en de verhoudingen tussen melodie en tekst onovertroffen. Bach muziek heeft warme klanken en wat we weten over zijn muzikale leven draagt hieraan bij. Uit respect voor de Christelijke traditie worden op zondag geen orders verwerkt en is de klantenservice gesloten.

Terug naar overzicht