Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/musicplace.nl/public_html/includes/function.php on line 180

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/musicplace.nl/public_html/includes/function.php on line 180
Bol.com muziek op Musicplace
Bol.com

Muziek Bol.com

Bol.com is een van de grootste (online) muziekwinkels van de Benelux. Het assortiment van Bol.com bestaat uit meer dan 700.000 lp's en cd's van zowel grote als kleine artiesten. Elke muziekstijl is vertegenwoordigd, of je nu op zoek bent naar pop, rock, house of jazz.

Via Bol.com is het eenvoudig om te zoeken naar muziek. Als je muziek zoekt van een bepaalde periode dan kun je daarop filteren, maar ook als je een bepaalde muziekstijl zoekt. Daarnaast heeft Bol.com zelf al categorieën voor je aangemaakt zoals Country, Dance, Best verkocht en Album top 100. Het is dus heel gemakkelijk om daar ook eens een kijkje in te nemen! Natuurlijk kun je ook gewoon de zoekfunctie in de site gebruiken en daar een titel of artiest invullen.

Uniek bij Bol.com: nieuwe muziek reserveren

Bol.com heeft tevens een unieke muziekservice. Je kunt via de shop namelijk muziek reserveren die nog uitgebracht moet worden! Op de website staat een lijst met alle albums die uit gaan komen. Je kunt je inschrijven op de lijst en op die manier een album reserveren. Als de cd of lp uit is, wordt die direct bij jou thuisbezorgd en heb je hem dezelfde dag nog in huis.

Terug naar overzicht