Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/musicplace.nl/public_html/includes/function.php on line 180

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/musicplace.nl/public_html/includes/function.php on line 180
Instrumenten kopen bij Dimaverymusic | Musicplace
Dimaverymusic.nl

Dimaverymusic.nl

Dimaverymusic.nl is een online verkoper van originele Dimavery gitaren en andere populaire muziekinstrumenten. Het assortiment van Dimaverymusic.nl bestaat onder andere uit akoestische gitaren, elektrische gitaren, basgitaren, gitaarversterkers, drumstellen, percussies, trompetten, saxofoons en violen. Als je online bestelt, krijg je vaak een hoge korting of in ieder geval een voordeligere prijs.

Over Dimavery Music

Als je een gitaar of andere instrumenten wilt kopen, dan is Dimaverymusic.nl een echte aanrader. Je krijgt er namelijk goede prijzen, volledige Dimavery garantie en gratis support en klantenservice. Dimavery instrumenten zijn voor iedereen die van muziek houdt geschikt, maar vooral bedoeld voor de muzikanten die op zoek zijn naar kwaliteit voor een betaalbare prijs. De kwaliteit wordt gegarandeerd doordat ieder product aan een interne kwaliteitscontrole wordt onderlegd.

Online instrumenten kopen

Het online kopen van instrumenten is tegenwoordig geen vreemd verschijnsel meer. Een gitaar kopen bijvoorbeeld, doen al veel mensen online. Dimaverymusic maakt dit heel makkelijk voor je. Je kunt in de webshop namelijk betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of via bankoverschrijving. De verzending vindt plaats binnen 1 tot 3 dagen na je bestelling via het veilige postbedrijf DPD. Op ieder instrument geldt daarnaast een garantie van een jaar.

Terug naar overzicht