Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/musicplace.nl/public_html/includes/function.php on line 180

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/musicplace.nl/public_html/includes/function.php on line 180
Dj shop I4muzique | Musicplace
I4Muzique

I4-Muzique

I4-muzique is dé shop waar je terecht kunt voor al je dj gear. Je vindt er bijvoorbeeld microfoons, keyboards, synthesizers, gitaren en andere dj-gear. De webwinkel heeft ook een fysieke winkel in Eindhoven en is gespecialiseerd in studioapparatuur. Indien gewenst kun je zelfs een computer op maat bestellen, die precies voldoet aan jouw instellingswensen. Je kunt de apparatuur zoals synthesizoers, monitoren en software dus in de zaak in Eindhoven gaan bekijken, maar je kunt ook eenvoudig bestellen op I4-muzique.nl. De webwinkel is uiteraard 24 uur per dag geopend.

Online dj shop I4muzique

Maak jij muziek in een studio? Dan gebruik jij wellicht wel eens een microfoon, een midi keyboard, een computer of een audio converter. Op I4-Muzique.nl bestel je al deze producten. Wat je nodig hebt is natuurlijk helemaal afhankelijk van het type muziek dat je maakt en waar en hoe. Indien op voorraad is je product in elk geval de volgende dag al geleverd en betaal je geen verzendkosten voor bestellingen van boven de € 50,-.

Service van I4-muzique.nl

Bij I4muzique geniet je van een uitstekende service. Zo krijg je bijvoorbeeld drie jaar garantie op al je producten en kun je ook achteraf betalen. Heb je de bestelling al in huis maar wil je het terugsturen naar de dj shop? Dan heb je daar 14 dagen de tijd voor. Tevens is de webshop voorzien van het Q-shops keurmerk, je weet dus dat je veilig kunt bestellen.

Vragen over I4-muzique.nl? Ga dan naar de dj shop of stel ze aan ons!

Terug naar overzicht