Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/musicplace.nl/public_html/includes/function.php on line 180

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/musicplace.nl/public_html/includes/function.php on line 180
Magix, shop voor muziekmakers | Musicplace
Magix.nl

Magix.nl

Magix is een wereldwijde aanbieder van multimedia-software. En dat is goed nieuws voor muziekliefhebbers. Magix biedt namelijk een bijzondere oplossing voor het maken en vormgeven van muziek: de Magix Music Maker.

Magix Music Maker

De Magix Music Maker is een softwareprogramma die het produceren van muziek erg gemakkelijk maakt. Met de software kun je je helemaal uitleven en plezier maken. Je installeert de software gewoon thuis op je computer en kunt je – ook zonder muzikale kennis – volledig uitleven. Je kunt liedjes maken in iedere stijl en het is niet te horen dat de muziek op de computer is gemaakt. De Magix Music Maker kun je al aanschaffen vanaf € 49,99 en dit muziekprogramma is dus bijzonder geschikt voor beginners. Voor de meer ervaren muziekmakers heeft Magix echter ook oplossingen zoals de Samplitude Music Studio inclusief Music Manager.

Over Magix

Magix bestaat al meer dan 20 jaar en heeft een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. De producten van Magix staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en de voortdurende innovatie. Naast muziek biedt Magix ook oplossingen aan voor video, foto, design en web.

Heb je vragen over Magix of wil je de Magix Music Maker bestellen? Ga dan naar Magix.nl of vul ons contactformulier in.

Terug naar overzicht