Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/musicplace.nl/public_html/includes/function.php on line 180

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/web39/domains/musicplace.nl/public_html/includes/function.php on line 180
Cd ruilen? Mail my disc! | Musicplace
Mailmydisc.com

Mailmydisc.com

Mailmydisc.com werkt volgens een uniek concept. Het is namelijk een ruilplatform voor legale dvd's en cd's. Het concept is eenvoudig: je ruilt dvd's en cd's die je al hebt maar niet meer wilt in voor cd's en dvd's die je wél wilt. Je ontvangt credits voor de producten die je opstuurt en met deze credits kun je een andere cd of dvd kopen, voor maar 1 euro bijbetaling. Het aantal credits dat je voor een product krijgt is afhankelijk van de nieuwwaarde op bijv. Bol.com. Je bent volledig verzekerd tijdens deze ruils. Mocht je cd of dvd onderweg beschadigen dan krijg je gewoon een nieuw product opgestuurd!

Mail my disc zonder verplichtingen

Bij Mail My Disc ben je niets verplicht. Je betaalt geen abonnementskosten en bent vrij om te ruilen wanneer je dat wil, maar ook om niet te ruilen wanneer je dat niet wilt. Ook het aanmelden is gratis. Je wordt tevens echt eigenaar van de nieuwe cd of dvd die je ontvangt, je hoeft het product bijvoorbeeld niet terug te brengen na een bepaalde periode.

Muziekdvd's en -cd's

Op Mailmydisc.com staat een ruime keuze aan muziekdvd's. Je vindt er jazz, country, blues, klassiek, maar ook r&b en hiphop. Je kunt voor ieder product aangeven of jij het hebt, en of je het wilt. Artiesten die bijvoorbeeld op Mailmydisc staan zijn o.a. Oasis, Coldplay, Norah Jones, Bruce Springsteen, Nirvana en Radiohead.

Aanmelden bij Mail my disc? Daar heb je alleen maar een e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord voor nodig. Je maakt zelf je wenslijst en kunt aan de slag! Veel plezier met ruilen!

Terug naar overzicht